» Wazari Wazir Photographer Blog, Malaysian Photographer

The Assignment

© 2007 Wazari Wazir | Duli Yang Maha Mulia Al Wathiqu Billah, Al-Sultan Mizan Zainal Abidin Ibni Almarhum Al-Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah Al-Haj (Center) is the 16th Sultan of the state of Terengganu, Malaysia, and the 13th Yang di-Pertuan Agong, or King, of Malaysia. He is the constitutional head of state of Malaysia.

© 2009 Wazari Wazir | Malaysia King Birthday

© 2009 Wazari Wazir | Malaysia King Birthday | Dataran Merdeka Kuala Lumpur

© 2011 Wazari Wazir | The Prime Minister Handshakes | Najib Razak (L) and Pakalitha Mosisili (R) Prime Minister of Lesotho

© 2007 Wazari Wazir | Tun Dr Mahathir | Former Malaysia Prime Minister

© 2003 Wazari Wazir | Former Malaysian Prime Minister Dr Mahathir Mohamad talking to Former Cuban President Fidel Castro during a bilateral talk in the side event of NAM February 25th 2003.

© 2009 Wazari Wazir | Tun Abdullah Ahmad Badawi, Malaysia Former Prime Minister With Najib Razak (facing right), Prime Minister of Malaysia

© 2009 Wazari Wazir | Malaysia Former Prime Minister Tun Abdullah Ahmad Badawi

© 2006 Wazari Wazir | Dr. Condoleezza Rice, U.S. Secretary of State waiting for the meeting to start. File picture taken onJuly 28, 2006 during 39th Asean Ministerial Meeting here in Kuala Lumpur Malaysia.

© 2008 Wazari Wazir | Former Malaysia Prime Minister Abdullah Ahmad Badawi

© 2010 Wazari Wazir | The Official State Visit of His Excellency Lee Myung-Bak President of The Republic of Korea to Malaysia at Parliament House Kuala Lumpur, Malaysia, 10th December 2010.

© 2010 Wazari Wazir | The Official State Visit of His Excellency Lee Myung-Bak President of The Republic of Korea to Malaysia at Parliament House Kuala Lumpur, Malaysia, 10th December 2010.

© 2010 Wazari Wazir | Australia’s Prime Minister Julia Gillard (L) speaks with Malaysia’s Deputy Prime Minister Muhyiddin Yassin during official welcoming ceremony outside the Prime Minister’s office in Putrajaya.

© 2010 Wazari Wazir | Australia’s Prime Minister Julia Gillard (L) speaks with Malaysia’s Deputy Prime Minister Muhyiddin Yassin during official welcoming ceremony outside the Prime Minister’s office in Putrajaya.

© 2010 Wazari Wazir | Indian Prime Minister Manmohan Singh (L) with his Malaysian counterpart Najib Razak during a welcoming ceremony at the latter’s office in Putrajaya, outside Kuala Lumpur, Malaysia,

syed muhd izreen - teerbaek..
🙂

Rudy Izhwandy - You punya work ada kelas la bro…. I like it!

Hasnoor Hussain - I really admired your work. =)

Nik Ismail Nik Mood - inspired! :-0 pictures that pay thousand of words behind it. impressive. thank you for sharing the moment with us.

azzyati Afandi a.k.a MoChy - The Priceless moment . Priceless Photos and absalutely you are among of the best phtographer in Malaysia…
genuine Colour!!!

Wazari Wazir - @Azzyati, terima kasih, biasanya untuk gambar assignment rasmi Jabatan, warnanya memang saya biarkan original tapi dalam blog ni kadang2 saya ejas juga warnanya but basically really minor editing, it’s the story that matters…

normi - wow! superb…

izuan - terbaik. susah mau dapat mcm mna abg dapat. 😉

noari - hai….u have inspired me…thanks a lot..:)

idzlan zailan - bro tak ade buat kelas ke utk belajar shoot gambar n editing…minat ngan bro punya hasil kerja….bangga ada orang melayu mcm bro…thumps up bro..

abdul rahim - salam….

saya terlalu terkejut melihat output yang awak hasil kan.. terlalu cantik…i admired yout work…. thumb up… saya nak tanya..adakah gambar yang awak hasil kan tu ada editting?cth minor editting tu mcm mana?adakah bermain dgn curve?really need to know that..

Wazari Wazir - @Abdul Rahim, terima kasih singgah di Blog saya ni, untuk pengetahuan semua kebanyakan gambar-gambar Photojournalism saya hanya melalui proses editing yang simple, S Curves dan Level sahaja, kerana yang penting dalam Photojournalism ialah penceritaan, moment dan nilai sejarah dalam gambar tu, kadang2 ada gambar yang saya tak edit pun, just crop here and there and done. Tentang gambar anak-anak saya tu lain sikit, gambar anak “heavy editing” 🙂

bayu baihaqi - terbaik.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*