Category Archives: Portrait

Tips Fotografi Mengambil Gambar Kanak-Kanak Menggunakan Kamera Kompak

© 2015 Wazari Wazir | My Children Having Fun at The Park | Taken With Fujifilm X100T | 23 mm Lens Tips Fotografi Mengambil Gambar Kanak-Kanak Menggunakan Kamera Kompak, macam ntah hape hape jer tajuk blog ni kan? Anyway itu salah satu cara untuk memudahkan carian orang ramai di Google, atau mana-mana enjin carian di […]

no comments
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Ada Apa Dengan Russia?

Ada apa dengan Russia? Banyak sebab sebenarnya, malas nak tulis panjang-panjang, trip Trans-Siberian saya tahun lepas bukan pasal ikut-ikut orang, saya memang dah lama berminat untuk mengetahui tentang negara Russia, sebelum wujudnya facebook, Twitter lagi saya dah minat, mungkin terpengaruh dengan filem, walaupun masa kecik-kecik dulu lebih banyak filem Hindustan berbanding film dari Russia tetapi […]

no comments
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Happy Birthday HaiQal | Time Flies

© Wazari Wazir | Happy Birthday HaiQal HaiQal is eight years old today, 22nd August 2015. Time flies, even though I’ve taken a hundred thousand of a picture of my son, I still think it is not enough, I don’t know why, but then I do enjoy every moment of it. Anyway as usual, we […]

no comments
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Satu Hari Di Hari Raya | Dahulu Dan Sekarang | Kuala Penyu Sabah

© 2015 Wazari Wazir | HaiQal Di Hari Raya | (Kiri) Nikon D200 With 50 mm Lens | (Kanan) Fujifilm X100T With 23 mm Lens “A photograph never grows old. You and I change, people change all through the months and years but a photograph always remains the same. How nice to look at a […]

no comments
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Photography | Mengapa Anda Harus Hasilkan Photo Book Peribadi?

© 2015 Wazari Wazir | HaiQal Personal Photo Book | 176 Pages | Made With Blurb “Think about the importance of actually making a record of your own world, your friends and family. There’s no guarantee that someone else will do it if you won’t. With time, with the passing of people, with the growing […]

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *